Over mij

In de zomer van 2013 heb ik het haakvirus te pakken gekregen en ben ik dus elk vrij moment van de dag aan het haken. De hoeveelheid uren die ik daardoor besteed aan het haken nemen de vorm aan van een ernstige verslaving. Er zijn namelijk zoveel leuke dingen te haken!

Het leek me erg leuk om bij te houden wat ik aan het haken ben en hoe grotere projecten vorderen. Omdat ik het leuk vind om bij andere mensen inspiratie op te doen door het lezen van hun blogs heb ik besloten om mijn haak-dagboek ook voor anderen leesbaar te maken.

Ik heb leren haken door gratis online haaklessen te volgen en youtube-video’s te kijken. In het begin heb ik best even moeten doorbijten omdat de meeste filmpjes voor rechtshandigen zijn gemaakt. Helaas zijn er naar mijn mening nog te weinig goede instructievideo’s voor linkshandigen. Go lefties! Gelukkig had ik de luxe van een rechtshandig hakende moeder als back-up. Zij haakt al dusdanig lang en veel dat het linkshandig voordoen van steken (na enig nadenken) ook lukte.

Als ik niet aan het haken ben dan zit ik in het oosten van het land in de collegebanken of ben ik op pad voor een leuke klus.

Advertenties

Een gedachte over “Over mij

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s